Guvernatorul Rotary 2241, la Ploiești

Guvernatorul Districtului 2241 România și Republica Moldova, Marian Neagoe, a fost oaspetele celor două cluburi Rotary din Ploiești, fiind însoțit de Dragoș Petrescu, Asistent Guvernator.
Cu această ocazie, Guvernatorul ne-a împărtășit viziunea sa despre dezvoltarea mișcării rotariene și adaptarea modurilor acesteia de acțiune la timpurile pe care le trăim. Astfel, Marian Neagoe a vorbit despre prioritățile sale, printre care proiectele din domenii sensibile, dar esențiale pentru orice societate, precum educația și sănătatea, dar si despre mijloacele de atragere de noi membri și mai ales de coagulare a firmelor si organizațiilor în jurul proiectelor rotariene.


Modul in care rotarienii se conectează între ei și, în acest context, încurajarea înființării de e-cluburi au fost de asemenea subiecte care le-au trezit interesul rotarienilor ploieșteni.
La rândul lor, gazdele i-au împărtășit Guvernatorului preocupările lor în ce privește protecția mediului și susținerea tinerilor cu performanțe școlare sau artistice excepționale , domenii în care cluburile Rotary din Ploiești desfășoară o serie de proiecte multianuale.


Totodată, rotarienii ploieșteni i-au urat Guvernatorului mult succes în îndeplinirea mandatul său, asigurându-l că este binevenit oricând la Ploiești la întâlnirile noastre și exprimându-și speranța că împreună vom putea construi o Românie în care tinerii plecați la studii să aibă toată motivele să se întoarcă și să-și aducă la rândul lor contribuția la dezvoltarea ei.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.