Predare de colan la Rotary Club Ploiesti

În prezența colegilor și a prietenilor rotarienilor ploieșteni, la complexul Garden Art Păulești a avut loc ceremonia de predare a colanului de Președinte al Rotary Club Ploiesti.

Cu acest prilej, Președintele Rotary Ploiești 2019-2020, Anghel Octavian, a făcut un bilanț al mandatului său, presărat cu numeroase acțiuni și proiecte puse în slujba comunității, pentru care le-a mulțumit colegilor de club și pentru care a primit felicitari atat din partea Past District Governor Martha Mocanu, cât și din partea Assistant Governor Raluca Anghelache.

 

La rândul său, noul Președinte Rotary  Club Ploiești, Claudius Dociu, i-a mulțumit imediat după preluarea colanului lui Octavian Anghel pentru contribuția esențială la un an plin de realizări pentru club și și-a exprimat speranța că va reuși cu sprijinul echipei să mențină activitatea RC Ploiești la același nivel. Totodată, Președintele RC Ploiești a ținut să le ofere câte  o distincție de onoare atât celui de la care a preluat mandatul, cât și Lilianei Iosif, trezorierul clubului, în semn de apreciere pentru implicarea în împlinirea idealului rotarian, „A servi mai presus de sine!”

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.