Rotarienii ploieșteni, alături de organizatorii „Run for Future”

Clubul Rotary Ploiești este onorat să le fie și anul acesta alături organizatorilor evenimentului „Run for Future”, oferindu-le premii tuturor copiilor participanți la Crosul Inimii, cursă „adoptată” de rotarieni încă de anul trecut și pusă sub semnul programului național Promenada Inimilor.

Aflat la a 5-a ediție, „Run for Future” – un eveniment organizat de Asociația Un Strop de Fericire – se va desfășura pe 22 septembrie 2018, între orele 10 și 13, pe aleile parcului Tineretului, la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești. Ca și Promenada Inimilor, evenimentul de la Ploiești  reprezintă o invitație la mișcare, adresată celor care cred într-un stil de viață sănătos și implicat.

Evenimentul cuprinde curse cu participare gratuită pentru bunici și nepoți, pentru întreaga familie, pentru copii pe diverse grupe de vârstă. Cursele pentru „staruri” și „campioni” sunt pentru cei inițiați, care prin puterea exemplului lor își pot inspira prietenii să facă mișcare. Lungimea curselor este între 500 si 5000 m, iar toți cei interesați se pot înscrie aici.

Cei care optează pentru plata taxei de participare sunt răsplătiți de sponsorul tehnic al competiției, Hervis Sports, cu câte un tricou tehnic de alergare. Sumele de bani strânse pe aceasta cale sprijină activitatea centrului de tineret și voluntariat al Asociației Un Strop de Fericire, Youth Hub AUSF și proiectele realizate de acesta pentru comunitate. Totodată, liceenii au ocazia să strângă fonduri pentru proiecte de schimbare în comunitatea lor.

„Organizațiile nonprofit care doresc să „adopte” o cursă, sunt binevenite” – spun organizatorii, menționând exemplul Cursei bunici și nepoți, „deja adoptată de Cub Rotary Ploiești și care va purta numele de Crosul Inimilor”.

Organizarea crosului este susținută de mai multe instituții locale. Parteneri Gold în organizarea acestei competiții sunt companiile Metigla și Hervis Sports.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.