Un mărțișor inedit de la Rotary Club Ploiești

Clubul Rotary Ploiești împreună cu compania LUKOIL Ploiești le-au făcut astăzi o surpriză cât se poate de plăcută doamnelor și domnișoarelor membre ale „Asociației Persoanelor cu Dizabilități Prahova”, invitate la un cocktail organizat în avans,  cu prilejul Zilei de 8 Martie,  la  Clubul Seniorilor de Petrol din Ploiesti.

Președintele Clubului Rotary Ploiești, Raluca Anghelache, le-a oferit participantelor câte un mărțișor unicat și le-a dezvăluit că alături de colegii din Clubul Rotary Ploiești își dorește să facă o propunere legislativă pentru ca anumite categorii de persoane cu dizabilităţi să nu se mai prezinte anual în faţa comisiilor de atribuire a gradului de handicap. Este vorba despre oameni a căror situaţie medicală nu se poate schimba şi care sunt umiliţi în fiecare an să stea la cozi pentru a demonstra o stare de fapt, a explicat Președintele Rotary Ploiești.

La rândul său, Dana Dănulescu, purtătorul de cuvânt al Rafinăriei Petrotel Lukoil Ploieşti, Dana Dănulescu, a declarat că „acesta e un mărţişor oferit din inimă doamnelor care întâmpină mai multe provocări decât aceea de a fi mame, iubite, colege. Sunt femei care au probleme grave de sănătate într-un sistem care nu e întotdeauna atât de bine pus la punct încât să le sprijine nevoile. Încercăm să le oferim optimism. Poate din poveştile lor vom învăţa şi noi!”.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.