CAMPANIE ROTARY PLOIEȘTI (UPDATE)

UPDATE: Având în vedere prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 20 aprilie, Clubul Rotary Ploiești a decis amânarea acțiunii de plantare pentru vineri, 22 aprilie, când, incepând cu ora 10.00, sunt așteptați să ni se alăture toți cei preocupați de mediul în care trăim și de orașul în care locuim.

Clubul Rotary Ploiesti continuă campania de plantare și întreținere a unor perdele forestiere de protecție împotriva poluării industriale, demarată în urmă cu patru ani cu sprijinul Rafinăriei S.C. Petrotel Lukoil S.A. și al administrației locale.
Rotarienilor ploieșteni le vor fi alături peste 100 de liceeni din oraș care, profitând de “Săptămana Altfel”, vor participa miercuri, 20 aprilie, la acțiunea de împădurire a zonei de est a orașului.
Conform organizatorilor, prezenta la acțiune a unor elevi ai Colegiilor „Virgil Madgearu”, „I.L.Caragiale” si „Mihai Viteazul” este cu atât mai importantă cu cât, pe lângă creșterea suprafețelor verzi de la nivelul municipiului Ploiești, campania lansată de Clubul Rotary își propune și să contribuie la cultivarea spiritului civic bazat pe protecția mediului înconjurător.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.