Guvernatorul Cristian Jurji, oaspetele rotarienilor ploieșteni

Guvernatorul Districtului 2241 România și Republica Moldova, colegul nostru, Cristian Jurji, însoțit de Dragoș Petrescu, Asistent Guvernator, s-a întâlnit la Ploiești cu membrii celor două cluburi Rotary din oraș, Rotary Club Ploiești și Rotary 2000, dar și cu o parte dintre membrii clubului Interact Ploiești.

În cadrul întâlnirii, la care au participat și reprezentanții Clubului Rotary Târgoviște, au fost abordate numeroase subiecte de interes pentru mișcarea rotariană în general, dar și în particular pentru rotarienii din România și rolul de catalizator pe care aceștia trebuie să îl joace în societate prin implicarea în proiecte majore care să răspundă nevoilor stringente ale acesteia. În acest context, membrii celor două cluburi gazdă i-au prezentat Guvernatorului principalele proiecte în care sunt implicate și importanța acestora pentru comunitatea prahoveană. Despre proiectele tinerilor din Interact Ploiești – club înființat în 2017 – a vorbit președintele acestuia, Alexandru Mitu,  Cristian Jurji declarându-se încântat de entuziasmul și responsabilitatea de care dau dovadă viitorii rotarieni ploieșteni prin implicarea în astfel de inițiative.

Guvernatorul Districtului 2241 a vorbit și el despre provocările care îi așteaptă pe rotarienii români în preajma aniversării a 90 de ani de activitate rotariană în țara noastră și și-a exprimat speranța că proiectele în care se implică și se vor implica membrii acestei organizații vor rezolva probleme ale comunităților din care facem parte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.