Predare de ștafetă la conducerea Rotary Club Ploiești

Spectaculosul complex Garden Art din Păulești a găzduit și anul acesta ceremonia de predare a mandatului de Președinte al Rotary Club Ploiești.

În prezența membrilor clubului, dar și a invitaților acestora, printre care s-au aflat și membrii clubului Rotary din Cahul, Republica Moldova, Președintele RC Ploiești, Claudius Dociu, i-a predat ștafeta Lilianei Iosif, care va deține responsabilitatea de Președinte de Club în mandatul 2021-2022.

Vorbind despre numeroasele proiecte realizate în ultimul an, Claudius Dociu a ținut să spună că „aceste proiecte n-ar fi fost posibile fără implicarea necondiționată a tuturor membrilor Rotary Club Ploiești. Contribuțiile voastre, donațiile pe care le-ați făcut, timpul și expertiza voastră puse în slujba comunității sunt cheia succesului acestor inițiative care pun interesul colectiv mai presus de ce personal.

Tot ce s-a întâmplat în acest an, plin de provocări, mi-a întărit convingerea că rotarienii ploieșteni sunt o adevărată familie, care gândește la fel și care împărtășește aceleași valori, o familie din care mă simt onorat să fac parte!”

La rândul său, Martha Mocanu, Past District Governor, a ținut să sublinieze că, pe lângă numeroasele proiecte realizate într-un an dificil, Rotary Club Ploiești a reușit în acest mandat și să promoveze principiile rotariene în rândul publicului larg printr-o prezență susținută în presă, dar și în mediul online.

Noul Președinte, Liliana Iosif, i-a mulțumit imediat după preluarea colanului lui Claudius Dociu pentru contribuția  la un an plin de realizări pentru club și și-a exprimat speranța că va reuși cu sprijinul echipei să mențină activitatea RC Ploiești la același nivel.

Totodată, Președintele RC Ploiești a ținut să le ofere câte  o distincție de onoare atât celui de la care a preluat mandatul, cât și lui Octavian Anghel, secretarul clubului, în semn de apreciere pentru implicarea în împlinirea idealului rotarian, „A servi mai presus de sine!”

Foto: Cristi Daniel

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.