Rămas bun, Alexandru Ispas!

Cu mare durere în suflet am primit vestea că Alexandru Ispas, membru fondator al Clubului Rotary Ploiești, a încetat din viață după câteva săptămâni de grea și nemeritată suferință.

E aproape imposibil să cuprinzi în cuvinte tristețea și revolta care ne-au cuprins când am aflat că dragul nostru prieten nu mai este. În astfel de momente, toate gândurile se îndreaptă către familia sa și mai ales către Florin, fiul său și totodată colegul nostru, căruia îi dorim să găsească puterea de a trece peste acest moment teribil pe care îl reprezintă prierderea celui care i-a fost părinte și mentor deopotrivă.

Durerea noastră este cu atât mai mare cu cât Sandu Ispas, prietenul nostru, a fost unul dintre cei mai energici și implicați membri ai Rotary Club Ploiești, lasând în urmă, atât ca rotarian, dar și ca membru important al comunității, multe realizări care vor dăinui.

Ani de zile trezorier și in mandatul 2002-2003 Presedinte al Clubului Rotary Ploiești, Asistent al Guvernatorului în mandatul 2008-2009 și membru de onoare în ultimii ani, Alexandru Ispas s-a implicat eficient și cu multă dăruire atât în buna desfășurarea a activității clublului nostru, dar și în succesul unora dintre cele mai importante proiecte semnate Rotary Ploiești.

Cu o forță de muncă pe care i-au remarcat-o toți cei care l-au cunoscut și cu o incontestabilă vocație de constructor, Alexandru Ispas a contribuit și profesional la reușita unor proiecte majore, echipele coordonate de el punându-și amprenta pe obiective cunoscute precum Pasajul Universității din Capitală, sediul Petrotel și Spitalul Județean din Ploiești, Camera de Comerț și Industrie Prahova sau  Hotelul Central Ploiești.

Stabilit și adoptat de Ploiesti, n-a uitat nici de locul în care s-a născut și a crescut, satul buzoian Chiojdu, în care revenea de fiecare dată cu plăcere, implicându-se chiar cu toate resursele pentru publicarea unei monografii a localității natale.

Încheindu-și misiunea aici, printre noi, Alexandru Ispas va rămâne, însă, în inimile și amintirile noastre multă vreme de acum înainte, iar realizările sale vor dăinui generații întregi, vorbind despre calitățile sale și pasiunea pe care a investit-o în tot ce a făcut, mereu fidel devizei rotariene “A servi mai presus de sine!”

Rămas bun, Sandu, îți mulțumim pentru tot și ne vom aminti întotdeauna cu drag de zâmbetul tău blând și proiectele realizate împreună!

Întregii familii, soției, Elena, precum și celor doi copii, Carla și Florin, sincere condoleanțe! Suntem alături de voi în aceste clipe, împărtășindu-vă durerea de a ne fi pierdut prietenul, dar și bucuria de a-l fi însoțit o perioadă în drumul său pământean!

Rotary Club Ploiești

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.