Rotarienii din Italia și cei din Ploiești și-au dat mâna în sprijinul persoanelor în nevoie

Rotarienii din patru cluburi italiene și-au unit forțele cu cei din Ploiești pentru a le oferi copiilor cu handicap sever dar și celorlalte persoane din evidențele DGASPC Prahova un cabinet stomatologic modern.

Este vorba despre cluburile Ancona Conero, Urbino, Jesi si Recanati Giacomo Leopardi, care, alături de Rotary Club Ploiești, s-au mobilizat pentru a amenaja si dota un cabinet stomatologic în incinta Centrului de Servicii Comunitare Sf Andrei Ploiești.
În timp ce rotarienii ploieșteni au amenajat spațiul conform normelor specifice unuia cu destinație medicală, colegii noștri din Italia au donat echipamentele necesare funcționării unui astfel de cabinet.

Predarea cabinetului către DGASPC a avut loc în prezența mai multor membri ai Rotary Club Ploiești, în frunte cu Președintele în exercițiu, Liliana Iosif, Direcția pentru Protecția Copilului fiind reprezentată de către directorul executiv al instituției, Alexandru Bocioacă. Acesta a ținut să declare că „Apreciem în mod deosebit generozitatea și implicarea partenerului nostru, alături de care prin finalizarea acestui proiect reușim să aducem un plus de calitate serviciilor destinate beneficiarilor noștri.

La rândul său, Președintele Rotary Club Ploiești, Liliana Iosif, a ținut să le mulțumească tuturor celor implicați în acest proiect, rotarieni și nu numai care au contribuit la succesul acestui demers. Totodată, Președintele RC Ploiești dorește să menționeze contribuția esențială a celor patru cluburi din Italia, Ancona Conero, Urbino, Jesi si Recanati Giacomo Leopardi, care au donat echipamentele medicale de ultimă generație cu care este dotat cabinetul stomatologic inaugurat la Ploiești: “Recunoștința noastră se îndreaptă către colegii noștri din Italia, fără de care acest eveniment nu ar fi fost astăzi posibil. Generozitatea lor, specifică spiritului rotarian, precum și a colegilor noștri care au contribuit material sau investind timp în acest proiect, la care se adaugă implicarea și susținerea multor persoane din comunitate, toate acestea sunt dovezi certe ale faptului că îmbrățișăm cu toții aceleași valori și punem interesul colectiv mai presus de cel individual. Mulțumim, mulțumim, mulțumim!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.