Rotarienii ploieșteni continuă proiectul perdelei forestiere de protecție a aerului

Proiectul Clubului Rotary Ploiești de realizare a unei perdele forestiere de protecție a aerului pe Centura de Est a Ploieștiului a mai făcut un pas înainte zilele acestea, printr-o nouă acțiune de plantare.

Rotarieni, voluntari Lukoil, tineri din Interact și elevi ai Școlii „Ienăchiță Văcărescu” și Colegiului „Virgil Madgearu” și-au unit forțele pentru a planta o nouă serie de puieți de salcâm în zona de lângă fosta groapă de gunoi a orașului.

Aici, în ultimii ani, cinci hectare de teren agricol s-au transformat într-o veritabilă pădure, iar alte patru hectare vor suferi aceeași metamorfoză în anii care vin, alcătuind împreună o centură verde menită să protejeze Ploieștiul de poluare.

Proiectul Rotary Club Ploiești are drept parteneri Primăria Ploiești, Romsilva, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și compania Petrotel Lukoil.

Puteți afla mai multe despre acțiune din materialul video realizat de echipa emisiunii Prahova Economică, Raluca și Robin Eparu, cărora le mulțumim pe această cale pentru promovarea proiectului în toate etapele sale.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.