Săptămână plină pentru rotarienii ploieșteni

Pentru rotarienii ploieșteni, săptămâna aceasta a început cu proiecția de gală a filmului “Între chin și Amin”, organizată cu sprijinul companiei BES România cu scopul de a colecta fonduri pentru amenajarea unui cabinet stomatologic în cadrul Complexului Comunitar “Sf. Andrei” din Ploiești.

În fața unei săli pline, la Cinema City din cadrul Ploiești Shopping City au fost prezenți la eveniment membrii echipei, actorii și regizorul Toma Enache, acestuia din urmă fiindu-i oferită și distincția Pro Meritis din partea Președintelui Rotary Ploiești, Octavian Anghel.

Tot săptămâna acesta, însă, sâmbătă, de la 9.30, pe Centura de Est a Ploieștiului este programată o nouă etapă din proiectul demarat acum șapte ani, de creare la marginea orașului a unei perdele forestiere de protecție a mediului.

La această acțiune, împreună cu membrii Clubului Rotary Ploiești vor participa elevi ai Colegiului Economic Virgil Madgearu, cărora li se pot alătura toți cei care doresc să contribuie la împădurirea zonei din imediata apropiere a fostei gropi de gunoi a Ploieștiului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.