Acțiunea rotarienilor ploieșteni, un exemplu demn de urmat

Rotarienii ploieșteni, sprijiniți de voluntari de la Organizația Umanitară CONCORDIA și elevi ai liceelor din oraș, au dat în acest weekend un exemplu demn de urmat, plantând într-o singură zi 5.000 de puieți de salcâm la marginea municipiului.

Continuând tradiția inaugurată în urmă cu patru ani, de a planta și întreține  perdele forestiere de protecție împotriva poluării industriale, Clubul ROTARY Ploiești a reușit de această dată să mobilizeze un număr record de voluntari, pe lângă rotarieni și prietenii acestora, la acțiune participând sute de tineri, atât din partea Organizației CONCORDIA, cât și liceeni de la colegiile „Mihai Viteazul”, „Al. I. Cuza” și”I.L. Caragiale”, precum și elevi ai Școlii Generale „Ienăchiță Văcărescu”.

 

Asistați de specialiștii ROMSILVA și sprijiniți de Petrotel Lukoil, aceștia au plantat sâmbătă, în doar câteva ore, nu mai puțin de 5.000 de puieți de salcâm în zona de est a orașului, contribuind astfel  la crearea unui mediu mai curat și oferind în același timp un exemplu civic demn de urmat pentru alte programe de acest gen.

 

O acțiune similară va avea loc la primăvară, când rotarienii ploieșteni intenționează să împădurească încă un hectar de teren pe Centura de Est a Municipiului Ploiești.

rotary-planteaza-8

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.