Guvernatorul Districtului, în vizită la Ploiești

Ședința de marți, 22 noiembrie 2016, a Clubului Rotary Ploiești, a fost de două ori specială. Pe de o parte, întrucât oaspetele rotarienilor ploieșteni a fost Guvernatorul Districtului 2241 România și Republica Moldova, Mircea Solovăstru, și, pe de altă parte, întrucât i-am avut alaturi pe colegii de la Rotary 2000 Ploiești.

Discuțiile au vizat subiecte de interes pentru membrii Rotary, dar și pentru comunitate, de la proiecte districtuale și locale, până la promovarea acestor acțiuni și comunicarea între cluburile locale și reprezentanții Districtului.

Guvernatorul Districtului 2241, Mircea Solovăstru, s-a arătat încântat de proiectele desfășurate de rotarienii ploieșteni din ambele cluburi și a apreciat dorința acestora de a se implica pe viitor în unele acțiuni comune. Totodată, acesta  i-a invitat pe rotarienii ploieșteni să se implice în cât mai multe dintre proiectele derulate la nivel național, așa cum au făcut-o cu succes în cazul „Promenadei inimilor” și acțiunii „Rotary plantează!”.

rotary-ploiesti-vizita-guvernator-8

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.