Aniversare în familia Rotary Ploiești

Ziua de 1 iulie, care marchează debutul unui nou an rotarian, este de această dată și una aniversară pentru colegul nostru, Adrian Moroianu, Past President Rotary Club Ploiești.

Compania fondată de acesta, Calliope, împlinește pe 1 iulie 2020 trei decenii de existență ca unul dintre cei mai importanți agenți economici cu capital integral românesc din domeniul distribuției publicațiilor și cărților. Cu peste 100 de puncte de desfacere pe raza a trei județe – Prahova, Dâmbovița și Brașov – și având în portofoliu colaborări cu zeci de edituri centrale și locale, Calliope a însemnat totodată în aceșți 30 de ani o a doua familie pentru câteva sute de tineri care s-au format profesional. „Unii au rămas și reprezintă managementul actual al societății, alții și-au continuat activitatea în alte domenii, cu rezultate deosebite care ne-au dat satisfacția de a-i fi avut, în timp, colegi” – se arată în comunicatul transmis de S.C. Calliope S.R.L. cu această ocazie.

Au fost, se arată în același comunicat,  „30 de ani de perseverență și strădanii, de depășire a dificultăților inerente perioadelor de tranziție, de lucru în echipă, de dezvoltare și consolidare. În toți acești ani am construit în comunitatea locală o veritabilă tradiție economică. Acum, la ceas aniversar, gândurile și mulțumirile noastre se îndreaptă cu recunoștință către salariați, clienți și partenerii de afaceri, către toți cei care, la un moment sau altul, ne-au fost alături. Le dorim, tuturor, sănătate, perseverență și multe bucurii!”

Este mesajul pe care li-l transmitem și noi celor care alcătuiesc echipa Calliope SRL, felicitându-i pentru performanțele înregistrate în aceste trei decenii și dorindu-le în continuare succese pe măsură.

2 comments

  1. Felicitari, multe si noi succese. Caliope reprezinta si ptr noi, din alte judete, un exemplu de seriozitate si profesionalism si, nu in ultimul rand, un excelent serviciu si atentie fata de clienti la punctele de vanzare din Ploiesti si Valea Pravovei. Felicitati la toti directivii si angajatii firmei si inca ….30 de ani de activitate si acelasi mod de management si marketing.

  2. Avem deosebita onoare de a va felicita cu ocazia implinirii frumoasei aniversări de 30 de ani, adresandu-va atât Dumneavoastra cat si angajatilor companiei sincere urări de sănătate, succes si prosperitate.
    Cu deosebit respect
    Stanciu Leonard
    SC LEOSTAR EXIM srl

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.