Predare de colan la Rotary Club Ploiesti

În prezența colegilor și a prietenilor rotarienilor ploieșteni, la complexul Garden Art Păulești a avut loc ceremonia de predare a colanului de Președinte al Rotary Club Ploiesti.

Cu acest prilej, Președintele Rotary Ploiești 2019-2020, Anghel Octavian, a făcut un bilanț al mandatului său, presărat cu numeroase acțiuni și proiecte puse în slujba comunității, pentru care le-a mulțumit colegilor de club și pentru care a primit felicitari atat din partea Past District Governor Martha Mocanu, cât și din partea Assistant Governor Raluca Anghelache.

 

La rândul său, noul Președinte Rotary  Club Ploiești, Claudius Dociu, i-a mulțumit imediat după preluarea colanului lui Octavian Anghel pentru contribuția esențială la un an plin de realizări pentru club și și-a exprimat speranța că va reuși cu sprijinul echipei să mențină activitatea RC Ploiești la același nivel. Totodată, Președintele RC Ploiești a ținut să le ofere câte  o distincție de onoare atât celui de la care a preluat mandatul, cât și Lilianei Iosif, trezorierul clubului, în semn de apreciere pentru implicarea în împlinirea idealului rotarian, „A servi mai presus de sine!”

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.