Inspirații strămoșești (video)

Clubul Rotary Ploiești s-a numărat cu mândrie printre partenerii evenimentului “Inspirații strămoșești”, organizat de Dahlia Couture împreună cu Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești și având drept principal sponsor compania BES România.

În cadrul evenimentului, pe scena amplasată într-un peisaj de vis, la “Ferma Dacilor” Tohani, au evoluat interpreta Ileana Șipoteanu, instrumentiștii orchestrei “Flacăra Prahovei” – dirijor Marian Dovâncă -, dansatorii de la “Doina Prahovei” – coordonați de Marian Marinică – și soliștii Traian Frîncu și Gelu Voicu.

Vedetele spectacolului prezentat de Luminița Tucă au fost, însă, fără îndoială, creațiile vestimentare, atât iile din colecția “Zestre de Prahova” concepute de Anda Mănescu, cât și, mai ales, piesele din colecția “Dacia Augusta” semnate de creatoarea Delia Lazăr, toate completate de bijuteriile semnate Leo Gherasim.

La reușita evenimentului au contribuit totodată și expoziția de costume populare din colecția Alexandra Petre, vinurile Cramei de Piatră, precum și transmisia live realizată de compania DaDa Media, a cărei înregistrare este disponibilă mai jos.

Foto: Ștefan OVIDIU 

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.