O zi plină de semnificații pentru Rotary Ploiești și Rotary Club Cișmigiu

Ziua de 18 august va rămâne in istoria Rotary Club Ploiești și Rotary Club Cișmigiu drept ziua înfrățirii celor două cluburi, act care a oficializat practic relația strânsă dintre noi și colegii din capitală.

În cadrul ceremoniei, găzduită de prietenii noștri de la Hotel Central Ploiești, Președinții celor două cluburi, Liliana Hagicalil – RC Cișmigiu si Claudius Dociu – RC Ploiești, au vorbit despre intențiile comune de a dezvolta pe viitor în Districtul 2241 Rotary Romania Si Moldova proiecte culturale, educationale si de mediu.

Cu aceeași ocazie, colega noastră Martha Maria Mocanu, Past District Governor, a primit din partea RC Cișmigiu titlul de „Patron of ArtRotary”, pentru contribuția sa semnificativă la succesul proiectului ArtRotary dedicat artei și picturii realizate de tinere talente.

La eveniment au fost prezenți și Mihaela Gorodcov de la Rotary Club Bucuresti Phoenix și Giuseppe Di Caprio de la Rotary Sessa Aurunca, dar și Iustina Panait – vicepreședinte și Vanesa Caproni – secretar, din partea Interact Ploiești.

Oaspeții noștri au rămas, însă, până seara la Ploiești, invitați la spectacolul „Pasiune și iubire”, un proiect comun al RC Ploiești si RC Cișmigiu, susținut cu generozitate de compania BES România.

Ii multumim pentru fotografii colegei noastre de la Rotary Club Cișmigiu, Diana Stanciulov! 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.