Predare de ștafetă la Rotary Ploiești

În decorul plin de culoare oferit de complexul Garden Art din Păulești a avut loc un eveniment inedit, cele două cluburi Rotary din Ploiești organizând împreună ceremonia de predare a colanului de Președinte. 

Astfel, în prezența colegilor din cele două cluburi, a familiilor și prietenilor acestora, precum și a altor invitați (printre care l-am remarcat pe primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu),  Carmela Dragomir – președinte al Rotary 2000 Ploiești și Raluca Anghelache – președinte Rotary Club Ploiești le-au predat colanul lui Răzvan Drăghici și, respectiv, Tudor Marinescu.

Vizibil emoționată, Raluca Anghelache a ținut să le adreseze câteva cuvinte de mulțumire colegilor săi și să le ofere câte o distincție celor care au făcut parte din echipa care a coordonat activitatea clubului în mandatul 2017-2018: „Vă mulțumesc pentru un an minunat în care mi-ați fost alături. Așa cum spunea Ken Kassey : „Nu stiu dacă am reușit, dar măcar am încercat”.

La rândul său, noul președinte Rotary Ploiești, Tudor Marinescu, i-a mulțumit pentru activitatea depusă în slujba mișcării rotariene și i-a oferit în numele tuturor colegilor distincția „Președinte – un an, Past President – pe viață!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.