Viitorul sună bine cu Interact Ploiești

„Voi sunteți viitorii rotarieni, cei care veți prelua ștafeta de la noi și veți avea misiunea de a duce mai departe mesajul A servi mai presus de sine! – le-a transmis președintele Rotary Club Ploiești, Raluca Anghelache, tinerilor din Interact Ploiești, cu ocazia decernării certificatelor de membri fondatori.

Cartat în toamna anului trecut, cu susținerea ambelor cluburi Rotary din oraș, Interact Ploiești și-a propus încă de la înfințare să le dea ocazia tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani să se implice în proiecte menite să le pună în valoare potențialul, sprijinind totodată comunitatea locală, așa cum s-a întâmplat la Crosul Generațiilor sau la plantarea a 5.000 de puieți organizată pe centura de est a Ploieștiului.

Pe plan mondial, primul club Interact a apărut în 1962 în Florida. Astăzi, peste 200.000 de tineri cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani sunt organizați în mai mult de 8.600 de cluburi din 110 țări. 65 dintre aceste cluburi sunt în România, fiind implicate în numeroase proiecte de sprijinire a comunităților din care fac parte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.