Rotarienii ploieșteni au donat Spitalului Județean 1000 de măști de protecție

Răspunzând apelului lansat de cadrele medicale aflate în prima linie a războiului cu perfidul Covid-19, membrii Clubului Rotary Ploiești s-au mobilizat și au reușit să achiziționeze 1000 de măști de protecție pe care astăzi le-au donat Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Delegația condusă de Președintele Rotary Ploiești, Octavian Anghel, și din care au mai făcut parte Past President Raluca Anghelache și secretarul RC Ploiești, Claudius Dociu, a predat astăzi la Farmacia unității medicale măștile reutilizabile care vor ajunge la personalul de pe secții precum Chirurgie, Cardiologie, Ortopedie etc.

Alte 100 de măști au ajuns la Complexul de Servicii Comunitare Sf. Andrei din Ploiești, unde Clubul Rotary Ploiești are în derulare proiectul amenajării unui cabinet stomatologic destinat beneficiarilor acestui centru, copii și tineri cu handicap sever.

La final, Președintele Rotary Club Ploiești, Octavian Anghel, a ținut să le mulțumeasca tuturor celor care au făcut posibilă aceste donații: „Le mulțumesc tuturor colegilor rotarieni pentru implicarea în acest proiect și vom continua să luptăm cu toate resursele împotriva pabdemiei Covid-19!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.