Rotary Ploiesti si ENGIE, alaturi de cei din linia intai

Rotarienii ploiesteni sunt in continuare alaturi de cadrele medicale aflate in prima linie a luptei impotriva Covid 19.

Astfel, dupa ce la Spitalul Judetean si la Centrul Comunitar Sf Andrei au ajuns peste 1000 de masti donate de Rotary Club Ploiesti, rotarienii s-au mobilizat pentru a sprijini activitatea cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infectioase.
In acest mod, cu sustinerea generoasa a companiei ENGIE, asistentele si medicii de la sectia Movila a Spitalului Judetean primesc zilnic, timp de o luna, hrana calda la pranz, de la unul dintre cele mai apreciate restaurant din oras.
In acest fel, ne-a declarat Octavian Anghel, Presedintele Rotary Club Ploiesti, noi si compania ENGIE, careia ii multumim pentru implicarea in acest proiect, dorim sa ne manifestam recunostinta pentru toti cei care se afla la datorie si sa le transmitem ca nu sunt singuri in nobila lor batalie pentru viata. De altfel, si in alte orase din tara rotarienii s-au implicat activ inca din primele zile ale pandemiei pentru a sprini cadrele medicale, autoritatile si populatia aflata in nevoie, raspunzand astfel dezideratului pe care ni l-am asumat ca organizatie, „A servi mai presus de sine!”, principiu in slujba caruia ne-am pus fiecare dintre noi cand am aderat la valorile Rotary.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.