Rotarienii ploieșteni marchează Ziua Inimii alături de Asociația Un Strop de Fericire

Clubul Rotary Ploiești împreună cu Societatea Română de Cardiologie și Fundația Română a Inimii continuă programul ,,Promenada Inimilor 2021”cu ocazia Săptămânii Mondiale a Inimii.

Cu sprijinul Asociației Un Strop de Fericire, Clubul Rotary Ploiești marchează și în 2021, în avans, Ziua Mondială a Inimii, susținând activ evenimentul Run For Future, care se va desfășura sâmbătă, 25 septembrie, în Parcul Municipal Vest.
În cadrul evenimentului, care se desfășoară sub egida European Mobility Week 2021, două sute de liceeni din Ploiești sunt așteptați să se alinieze la startul uneia dintre cele trei curse, de 2, 5 și respectiv 10 km. Printre alergători se vor afla, însă, și membrii comunității Ploiești Running Club, care au decis să se alăture acestui eveniment menit să încurajeze alergarea drept un mod eficient de menținere a sănătății.
Programul ROTARY „Promenada Inimilor” îşi propune să promoveze ideea că activitatea fizică, minim 30 de minute pe zi, este cel mai bun mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare iar la nivel local, din partea Rotary Club Ploiești, îl are drept coordonator pe reputatul arbitru internațional de handbal Mihai Ștefan, membru al RC Ploiești.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.