ROTARIENII VIN DE PE ALTĂ PLANETĂ?

Rotarienii ploieșteni, alături de colegii noștri de la Rotary București, dar și de la alte cluburi din țară, au poposit în acest weekend în comuna prahoveană Lapoș, încărcați cu daruri pentru 25 de familii nevoiașe. Dacă despre acțiunea în sine puteți afla detalii din materialul realizat de Antena 1 pentru emisiunea informativă „Observator”, material pe care îl puteți urmări aici, pentru a înțelege ce au trăit rotarienii participanți vă oferim posibilitatea să citiți impresiile la cald ale lui Cătălin Ghintuială, membru Rotary Club Vaslui:

„OAMENI DE PE ALTA PLANETA

Sambata si duminica au fost zile speciale.

Speciale pentru ca stiam ca ma voi intilni din nou, CU OAMENI DIN ALTA GALAXIE, care respira alt fel de oxigen, care gandesc total diferit de noi ceilalti, extraterestri care se comporta dupa timpurile ce vor sa vina.

Sambata am fost invitat de grupul de prieteni din RC Bucuresti, condus de Paul Popescu, pentru a imparti cadouri aduse din Austria, de asta data in localitatea aleasa de clubul Rotary din Ploiesti.

Am cunoscut in Stefan Mirea, reprezentantul Clubului Rotary Ploiesti, un veritabil rotaryan, o gazda plina de har, dornic de actiune si socializare.

Desi era pentru prima oara cind cunosteam noi prieteni, “virusul rotary” ne-a pus in inimi din nou fericire, a spart toate barierele sociale si a facut sa ne simtim prieteni de-o viata, PRIETENI PE VIATA !

Nu va pot exprima in cuvinte ce am simtit in cele citeva ore petrecute impreuna…TREBUIE SA TRAITI ASTFEL DE MOMENTE…

Pentru acesti … “deschizatori de noi drumuri catre suflete”, viata are o alta valoare, se scurge dupa alte principii ale fizicii…

Asa imi incarc eu “bateriile rotaryene” pentru viitor, si cine nu a cunoscut oameni de tipul lui Paul, Stefan, Liliana si altii ca ei, DEGEABA AU FACUT UMBRA pe acest pamant.

Le urez acestor OAMENI DE PE ALTA PLANETA calatorie plina de oportunitati, descoperiri de suflete pure si fericire MAXIMA !”

Fotografiile care ilustrează acest material au fost realizate de colega noastră, Liliana Iosif, de asemenea participantă la acțiunea caritabilă din comuna Lapoș.

 

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.