Promenada Inimilor – Ploiești, 2017

Clubul Rotary Ploiești a marcat în avans Ziua Inimii printr-un Cros al Generațiilor cu alergători de toate vârstele care au răspuns invitației la mișcare în aer liber ca mijloc de prevenire a bolilor cardiovasculare.

Rotary Ploiești i-a a avut de această dată drept parteneri în organizarea deja tradiționalei  acțiuni, ce figurează pe harta programului districtual Promenada Inimilor,  pe tinerii din Interact Club Ploiești și Asociația “Un strop de fericire”, iar ca principal sponsor, compania Tymbark, care le-a oferit daruri tuturor participanților.

O parte din echipa Rotary Ploiești implicată în organizarea Promenadei Inimilor. Alături de Liliana Iosif, Claudius Dociu, Claudia Mogoș și președintele RC Ploiești, Raluca Anghelache, Mihnea și Ștefan, doi dintre tinerii noștri colegi de la Interact Club Ploiești

Evenimentul, care a avut loc în week-end în Parcul Tineretului din Ploiești, s-a bucurat de o participare numeroasă. Aceasta, și datorită sprijinului Inspectoratului Școlar Județean și al colegiilor „Mihai Viteazul”, „Alexandru Ioan Cuza” și „Jean Monnet”, reprezentate fiecare de zeci de elevi la acțiunea care a pus și anul acesta Clubul Rotary Ploiești pe harta orașelor în care s-a făcut auzit mesajul campaniei de încurajare a mișcării ca  mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare

Și, chiar dacă în fotografiile de grup ce însoțesc materialul nostru nu apar decât o parte dintre colegii noștri și tinerii de la Interact Ploiești care au contribuit la reușita acțiunii, celelalte imagini, în care pot fi văzuți numeroșii participanți la eveniment, sunt, credem, relevante pentru impactul pe care mesajul nostru l-a avut asupra ploieștenilor de toate vârstele.

Tuturor, le mulțumim pentru că au răspuns invitației noastre și le adresăm de pe acum apelul de a participa cu la fel de mult entuziasm și la viitoarele noastre evenimente care au în vedere îmbunătățirea vieții din comunitate, fie că este vorba despre proiecte de mediu sau de acțiuni caritabile.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.