Aniversare în familia Rotary Ploiești

Rotary este o mare familie, iar de acest lucru ne-am convins o dată în plus cu ocazia aniversării împlinirii frumoasei vârste de 92 de ani de către decanul de vârstă al Rotary Club Ploiești, Vincent Gerard Louis Duque, unde rotarienii ploieșteni din mai multe generații s-au întâlnit și au avut ocazia să afle lucruri interesante despre viața clubului și a sărbătoritului.

Urmaș al unui alt important membru Rotary (Gerard Duque, membru fondator al Rotary Ploiești și președinte al acestuia în mandatul 1937-1938), colegul nostru Vincent Duque este totodată și unul dintre cei mai vechi membri ai R.O.A.R (Asociația Rotarienilor Radioamatorilor), având indicativul YO9BC. De alfel, Vincent Duque s-a implicat activ în susținerea Radio Clubului din Ploiești, ai cărui membri s-au remarcat de-a lungul timpului câștigând numeroase trofee la competițiile de profil.

Pentru activitatea sa în cadrul clubului nostru și în slujba comunității, pentru o viață trăită sub semnul principiului rotarian “A servi mai presus de sine”, Clubul Rotary Ploiești, prin președintele său, Raluca Anghelache, i-a acordat lui Vincent Gelard Louis Duque, în aplauzele tuturor celor prezenți, o plachetă omagială.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.