Rotary și Romsilva își propun să facă milionul

Luni 30 octombrie, la sediul Romsilva, s-a semnat protocolul de Parteneriat pentru proiectul ”Rotary Plantează”, care se va desfășura pe perioada unui an, începând din 1 noiembrie 2017, și prevede plantarea unui milion de puieți de către rotarienii din România și voluntarii care ni se vor alătura în acest demers, cu sprijinul Romsilva.

La întâlnire au fost prezenți din partea Romsilva Ciprian Dragos Pahonțu, Director General, și colegul nostru de club,  Octavian Anghel, Director Comercial, iar din partea Districtului 2241 DG Milian Sopoian și Dumitru-Dorin Prunariu, chair-ul Comitetului Distincții si Premii, care le-a înmânat  gazdelor o plachetă, în semn de apreciere din partea rotarienilor din Districtul 2241.

În Protocol s-au stabilit condițiile Parteneriatului, iar Romsilva a transmis această informare către toate Direcțiile Silvice din țară. Rotarienii se vor adresa fie Direcțiilor Silvice, fie Ocolurilor Silvice din zona lor. Vor fi două perioade de plantare, în toamna și în primăvară.

Startul proiectului a fost dat chiar de către Președintele Rotary International, Ian Riseley, în aceasta toamnă, la Cluj Napoca, prin plantarea a trei platani în Parcul Municipal.

 

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.