Un mărțișor inedit de la Rotary Club Ploiești

Clubul Rotary Ploiești împreună cu compania LUKOIL Ploiești le-au făcut astăzi o surpriză cât se poate de plăcută doamnelor și domnișoarelor membre ale „Asociației Persoanelor cu Dizabilități Prahova”, invitate la un cocktail organizat în avans,  cu prilejul Zilei de 8 Martie,  la  Clubul Seniorilor de Petrol din Ploiesti.

Președintele Clubului Rotary Ploiești, Raluca Anghelache, le-a oferit participantelor câte un mărțișor unicat și le-a dezvăluit că alături de colegii din Clubul Rotary Ploiești își dorește să facă o propunere legislativă pentru ca anumite categorii de persoane cu dizabilităţi să nu se mai prezinte anual în faţa comisiilor de atribuire a gradului de handicap. Este vorba despre oameni a căror situaţie medicală nu se poate schimba şi care sunt umiliţi în fiecare an să stea la cozi pentru a demonstra o stare de fapt, a explicat Președintele Rotary Ploiești.

La rândul său, Dana Dănulescu, purtătorul de cuvânt al Rafinăriei Petrotel Lukoil Ploieşti, Dana Dănulescu, a declarat că „acesta e un mărţişor oferit din inimă doamnelor care întâmpină mai multe provocări decât aceea de a fi mame, iubite, colege. Sunt femei care au probleme grave de sănătate într-un sistem care nu e întotdeauna atât de bine pus la punct încât să le sprijine nevoile. Încercăm să le oferim optimism. Poate din poveştile lor vom învăţa şi noi!”.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.