Un nou proiect Rotary la Ploiești: „Dulapul lui Elizabeth”

Rotarienii ploieșteni și cei din Iași și-au dat mâna pentru a le face o bucurie copiilor internați în Complexul pentru Servicii Comunitare “Sf. Andrei” din Ploiești.

În cadrul proiectului “Dulapul lui Elizabeth”, inițiat de RC Iași 2000 în memoria lui Elizabeth Tatman, la complex a ajuns un dulap cu cărți, jocuri și jucării care le vor aduce cu siguranță multe bucurii beneficiarilor acestui centru, în care sunt internați copii cu probleme severe de sănătate.

La acțiune au participat, din partea Rotary Club Ploiești, Președintele în exercițiu, Liliana Iosif, dar și Președintele ales, Vlad Mateescu, Districtul Rotary 2241 România și Republica Moldova fiind reprezentat de către PDG Martha Mocanu, la rându-i membră a Rotary Club Ploiești.

Elizabeth Tatman a fost membră a Rotary Club Bolton, dar din 1992, impresionată de imaginile cu copiii din oferlinatele românești transmise de televiziunile din toată lumea, a decis să se implice în proiecte umanitare în țara noastră. Vizitele ei anuale, timp de 15 ani, în România, s-au concretizat în proiecte în valoare de un milion de euro și totodată în numeroși prieteni pe care Elizabeth și i-a făcut aici și care își vor aminti mereu de personalitatea sa remarcabilă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.