Liceenii ploieșteni au marcat Ziua Mondială a Inimii alături de Rotary

Ziua Mondială a Inimii a fost marcată în avans de Rotary Ploiești prin organizarea unui eveniment sportiv la care au participat peste o sută de liceeni din oraș, membri ai Asociației Un Strop de Fericire, alături de alergătorii din cadrul Ploiești Running Club.

Astfel, pe 25 septembrie, în Parcul Municipal Vest, rotarienii ploieșteni și Asociația Un Strop de Fericire și-au reunit forțele pentru a organiza în cadrul evenimentului Run for Future trei curse atletice, pe distanțe cuprinse între 2 și 10 kilometri.

La startul acestora s-au aliniat liceeni din oraș, membri ai AUSF, dar și alergători de toate vârstele membri ai Ploiești Running Club, care au răspuns prezent apelului nostru de a promova mesajul proiectului districtual „Promenada inimilor”, și anume acela că activitatea fizică, minim 30 de minute pe zi, este cel mai bun mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare.

Coordonat din partea Rotary Club Ploiești de către colegul nostru, arbitrul internațional de handbal Mihai Ștefan, evenimentul a fost susținut ca partener de compania MASPEX România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.